Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

To allbakers.gr  είναι  μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία του χώρου της αρτοζαχαροπλαστικής.

Το  allbakers.gr  δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρουσιάζουν το επιχειρηματικό τους προφίλ, καθώς και τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που διαθέτουν στην αγορά.

Οι επιχειρήσεις μέλη εκτός των άλλων, έχουν πρόσβαση σε πλεονεκτήματα που τους προσφέρει το allbakers.gr, όπως ενημέρωση για την νομοθεσία, προσφορές πρώτων υλών, υπηρεσιών κ.α.

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας σαν απλός επισκέπτης, όποτε και για όσο εσείς θελήσετε και χωρίς καμία υποχρέωση.

Απλά, με το να γίνετε μέλος, θα έχετε την δυνατότητα να κτίσετε το προφίλ σας, να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω της καταχώρησης σας, ή και να διαφημιστείτε μέσω ειδικών καταχωρήσεων,  αλλά και  να λαμβάνετε ενημερώσεις που αφορούν τον κλάδο σας και γενικά να έχετε πρόσβαση σε πάρα πολλές δυνατότητες που θα σας προσφέρουμε.

 

Είναι απλό! 

Βήμα 1: κάνω κλικ στο ''Σύνδεση/Εγγραφή'' που εμφανίζεται  πάνω δεξί μέρος κάθε σελίδας.

Βημα 2: επιλέγω ''Δημιουργια λογιαριασμού''.

Βήμα 3: στην φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώνω τα στοιχεία μου.

Βήμα 4: πατάω την λεξη ''Εγγραφη'' στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας.

Σε λίγο χρόνο θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης με το ''Ονομα Χρήστη'' και τον ''κωδικό πρόσβασης''.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω, θα έχετε άμεσα πρόσβαση στην ιστοσελίδα ως μέλος απολαμβάνοντας όλα τα δωρεάν προνόμια που απορρέουν από αυτό.

H απλή επίσκεψη στη ιστοσελίδα του allbakers δεν απαιτεί χρήση κωδικών.

Όχι , δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Η εγγραφή σας είναι δωρεάν. Μπορείτε με τον τρόπο αυτό να εκμεταλλευτείτε όλα τα δωρεάν προνόμια που απορρέουν από αυτή.

Εφόσον  υπάρξουν λόγοι πληρωμής, αυτό θα γίνει ύστερα από συνεννόηση με την διεύθυνση, υιοθετώντας κάθε νόμιμο τρόπο που υπάρχει στη διάθεσή μας.
Όπως προαναφέρθηκε , με το να γίνετε μέλος  θα έχετε την δυνατότητα να κτίσετε το προφίλ σας, να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω της καταχώρησης σας, να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, ή και να διαφημιστείτε μέσω ειδικών καταχωρήσεων. Εκτός  των άλλων, θα  λαμβάνετε ενημερώσεις που αφορούν  τον κλάδο σας σχετικά με την νομοθεσία, αλλά ακόμα και για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που κυκλοφορούν ή που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, και γενικά να έχετε πρόσβαση σε πολλές-πολλές δυνατότητες που θα σας προσφέρουμε.

Βήμα 1: κάνω κλικ στη ''Σύνδεση/Εγγραφή'' που εμφανίζεται στο πάνω δεξί μέρος κάθε σελίδας.

Βήμα 2: πληκτρολογώ το όνομα χρήστη, τον κωδικό μου και πατάω ''Σύνδεση''

 - Η εμφάνιση ''Περιοχή Χρήστη''  βεβαιώνει ότι έχετε συνδεθεί ως μέλος.-

Βήμα 3: κάνω κλικ ''Εισαγωγή Επιχείρησης/άρθρου/αγγελίας'' και εμφανίζονται τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν.

Βήμα 4: στο πεδίο ''Τίτλος'' συμπληρώνω τον τίτλο που θέλω να αποδώσω και να εμφανίζεται στην καταχώρηση μου.

Βήμα 5: επιλέγω κατηγορία : ανάλογα με την επιλογή της κατηγορίας απο την αναδυόμενη λίστα εμφανίζεται η περιοχή με τα στοιχεία που πρέπει συμπληρωθούν.  

Σημ.: σε οποιαδήποτε περίπτωση καταχώρησης,  μπορείτε να ανεβάσετε μία φωτογραφία (γίνεται επιλέγοντας ''Εικόνα'' ). Αυτό  αυξάνει την επισκεψιμότητα σας.   

Βήμα 6: πατάτε ''αποθήκευση'' (κουμπι πάνω δεξιά).

Σύντομα η καταχώρηση σας, αφού ελεγχθεί, θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας.

Go to top